menu
Reviews
Nancy B.
31/10/2020
Vriendelijke en aangename gastvrouw ; je voelt je meteen op je gemak. Enorm ontspannende behandeling - je bent echt even 'weg' van alles #Zen #Chill. Jammer dat dergelijke behandelingen niet mogelijk zijn tijdens een lockdown waarbij contactberoepen uitgesloten worden. Zou voor veel mensen een boost geven om het toch weer op te pakken en waar te maken - even terug batterijen opladen als je die 'fut' wat kwijt bent door het 'opgesloten gevoel'. De 'warmte' tijdens deze behandeling - letterlijk en figuurlijk - is zalig. Ontspannen ervaring !
Tom D.
02/02/2020
Heel leuke ervaring - goed uitleg - aangenaam
Arlette B.
12/12/2019
Bijzonder aangename ervaring, relaxed en genoten van massage, heel tevreden.
Chris B.
04/12/2019
Ik werd heel vriendelijk onthaald door de dame. Ze gaf meer dan voldoende uitleg. Het verwerken van de vragenlijst duurde volgens mij wel wat lang omdat ze vaak nog meer uitleg gaf daarover. Ik voelde me op mijn gemak. Ook met welke producten ze zou werken, werd duidelijk verteld. De massagesessie was in orde en het gaf me een ontspannend gevoel.
Kim P.
08/11/2019
Vandaag een deugddoende massage van Anja gekregen, en ik raad het iedereen aan. Het is niet gewoon een behandeling maar een belevenis. Anja geeft je onmiddellijk een warm gevoel. Ze is heel professioneel met een zeer leuke en lieve persoonlijkheid. Hartelijk bedankt!
dirk v.
31/10/2019
Heel aangename ervaring. Een aanrader!
Defoer C.
10/10/2019
Zalige anti stress en rug massage gehad vandaag , heel ontspannend en deugd -doende behandeling ervaren . Vriendelijke en professionele dame die weet wat ze doet !!!.Zeker voor herhaling vatbaar .
nicole r.
16/01/2019
Halllo ik he genoten van deze behandeling .Is zeker voor herhaling vatbaar.Anja is zo een lieve aangename madam.IK kijk uit naar de volgende keer.Bedankt Anja
Celine S.
15/01/2019
Super leuke massage Een dame die weet over wat ze spreekt Infrarood toestel
Karen L.
12/12/2018
Vriendelijke dame Veel uitleg Zalige behandeling Met lifestylebooking aan een interessante prijs
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Messenger logo
Chat