menu

Het verhaal achter Vigores Health

Tekst: Lifestylebooking.be | Foto's: Lifestylebooking.be
Afbeelding

Wie is Anja
​​​​​​​
​​​​Als verpleegkundige is Anja altijd geboeid geweest door de zorgsector en het werken met mensen. Ze groeide door tot hoofdverpleegkundige, maar had toch nog het gevoel dat ze iets miste. Op een bepaald moment kreeg ze lichamelijke klachten. De opgestapelde stress zorgde voor een energieblokkade met een burn-out als gevolg. 

Zo koos ik voor burn-out preventie,loopbaanbegeleiding en relaxatie. Om mensen te helpen de verbinding met zichzelf en de ander te maken. Terug je energie te voelen en geen pijn te ervaren. Weg met die stress. Op regelmatig tijdstippen volg ik nog bijscholingen omtrent relaxatie en loopbaanbegeleiding. Je kan bij mij ook terecht voor loopbaanbegeleiding onder de vorm van wandelcoaching. Actief gaan we aan de slag met je loopbaanvraag. Bij de relaxatie wordt er gewerkt op maat. De kleipakkingen van Phyto 5  zijn diep werkende en heel doeltreffende pakkingen om stress te verminderen en om je energie te laten stromen. In de klei zitten er extra mineralen die je gezondheid een bootst geven. Of kies je voor  de detox behandeling met magnesium, een echte aanrader om je lichaam te ondersteunen. 

Specifiek aangepast aan elke klant
______
Anja koos voor de producten van Phyto 5 voor haar lichaamsbehandelingen met kleipakkingen. “Phyto 5 is gebaseerd op de vijf elementen, hout, aarde, vuur, metaal en water. Het zijn natuurzuiverig producten, naast de klei wordt er gewerkt met de energetische serums, de algen en de Yogi Body's. De combinatie met de licht- en kleurtherapie en de biostimulotar zorgen voor een werking tot aan de kern van de cel. Zo kan er gewerkt worden via je bioritme, het seizoen of je probleem.  Daarnaast kan je bij Anja terecht voor detox pakkingen met magnesium. Wanneer je stress hebt of vermoeid bent verliest je veel magnesium. Magnesium is nodig om de werking van je lichaam goed te laten verlopen. Bij een tekort kan je allerlei klachten krijgen.

vigores_header.jpg

Kleipakking in combinatie met infrarood, licht- en kleurentherapie en de biostimulator
______
Voor de kleipakkingen zijn er verschillende mogelijkheden, altijd in combinatie met infrarood-warmte en licht- en kleurentherapie. Anja werkt op vitaliteit, energie, anti-stress, detox… en steeds op maat van de klant. "Na een kennismakingsgesprek kan je genieten van je relaxatie. Er wordt altijd gestart met een kleipakking van het element metaal. De witte, zachte, energetische klei, staat voor harmonie, zuivert en hydrateert de huid. Phyto 5 bevat 5 verschillende soorten klei, elk met hun eigen speicifieke energie. Afhankelijk van je probleem werk ik op de reflexzone, de drukpunten en  je enerigiebanen. De ontspannende manuele lymfedrainage en de biostimulator zorgen voor een opkikker van formaat. De combinatie met infrarood wordt heel erg gewaardeerd door de klanten. Elke behandeling is een unicum.”

Afbeelding

Relaxatie & life coaching
______
Naast de relaxatiebehandelingen, geeft Anja ook life coaching en begeleiding aan klanten die ergens mee zitten zoals burn-out, stress, loopbaan,... “Ook hier wil ik mensen laten groeien. In onze steeds veranderende maatschappij kan je jezelf verliezen. Niet meer weten wie je bent of welke keuze je het best maakt om verder te kunnen. Je verliest veel energie, energie die je nodig hebt.  Ook in de begeleidingsmomenten wordt er gewerkt op maat, om te komen tot het beste resultaat. Je kan bij Vigores Health ook terecht voor  workshops  1 op 1 of workshops in een groep met verschillende onderwerpen als thema's.  Zoals hoogsensitiiviteit, zelfzorg en relaxatie technieken."

Afbeelding

Persoonlijk traject Terug in eigen kracht
______
Het persoonlijk traject is er voor hoogsensitieve mensen. Als hoogsensitief persoon ben je veel meer gevoeliger voor fysieke en emotionele prikkels. Je reageert vlugger op de energie rondom je. De prikkels kunnen heftig zijn en je uit je balans brengen. Je leert in plaats van je gevoelige kant te negeren er mee om te gaan. Je herkent je valkuilen, je angst en faalangst. Personen met hoogsensiviteit hebben kenmerken van een perfectionist. En leggen zichzelf hoge eisen op, niet alleen voor zichzelf maar ook voor de anderen. Het niet begrepen voelen is moeilijk, je krijgt het gevoel dat je er alleen voor staat. Wel dan is er goed nieuws. Je staat er niet alleen voor, ik kan je helpen.  Na een kennismakingsgesprek ga je aan de slag. Het wordt een boeiende reis. "Nog even laten weten waarom ik gekozen heb voor de naam Vigores Health. Vigor (= energie) betekent gedrevenheid en in je kracht komen. En Es staat voor sterkte en voorspoed. Mijn doel is mensen weer zichzelf laten zijn en in hun kracht laten staan. Een stukje geluk toevoegen zodat ze zich goed voelen in hun vel”, vertrouwt  Anja mij gepassioneerd toe.

Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten
Messenger logo
Chat