menu

Bekom de beste versie van jezelf

die je altijd hebt willen zijnWie zijn we

Vigores Health in Veurne biedt je een uniek concept. Haar passie is om jou te laten stralen. Om volledig in je kracht te staan. Anja zorgt voor een zeer persoonlijke begeleiding en professioneel advies.


Bij Anja kan je terecht met jouw loopbaanvraag. Ze luistert naar je, je krijgt tips en inzichten om stappen te zetten die echt bij jou passen. Anja heeft jou een traject op maat die vruchten afwerpt.

Gaat door in de natuur of in de praktijk.


Anja heeft iets met kleur. Kom te weten wat jouw krachtkleur is en hoe je met kleur meer balans verkrijgt. Ze werkt hiermee met de tien kleurfamilies en de vier elementen. Een heel leuk concept om de beste versie van jezelf te kennen en meer in je kracht te staan. Je ontvangt een rapport die je thuis kan nalezen. Word aangeboden voor vrouwen en mannen, in vier modules.

Kan online of in de praktijk.


Verbinding maken op een leuke, inspirende, empathische en een oprechte manier is wat Anja typeert. Haar enthousiasme krijg je er zo bij. Werkt hartverwarmend.


Je kan er ook terecht voor een heerlijke ontspannende massage in drukke tijden of je kiest een pakking met Phyto 5 producten om in je kracht te staan. Phyto 5 staat voor natuurlijke producten, serums, klei en algen, werkend tot op het celniveau. De combinatie met licht- en kleurtherapie en de biostimulator laat je energie stromen.


Verkwikkend voor je lichaam en je geest. Anja stelt zelf combinaties op maat samen van verschillende behandelingen om het beste resultaat te bekomen.


Anja is gespecialiseerd in verschillende technieken. Zo kan je genieten bij je behandeling van je ontspannende lymfemassage. Een weldaad voor je lichaam.


Na een warme ontvangst en een woordje uitleg kan je in de aangename praktijkruimte tot rust komen zonder gestoord te worden van prikkels. Nadien word er een lekkere, gezonde drank aangeboden.


Naast workshops, coaching en loopbaanbegeleiding kun je bij Anja terecht voor verschillende behandelingen.

Nieuws
Portret
Het verhaal achter Vigores Health
Lees meer
Messenger logo
Chat